Badkamervloer waterdicht maken

Waterschade voorkomen door uw badkamervloer waterdicht te maken

Maak een afspraak Waterdicht bouwen
013 57 20 216

Seal Force kan uw badkamervloer waterdicht maken

Seal Force werkt al decennia lang aan waterdichte voegafdichting in heel Nederland en België. Ieder project, groot of klein, wordt met evenveel passie en aandacht uitgevoerd. We werken namelijk niet alleen voor grote bouwbedrijven of aannemers maar ook particulieren. Bij die laatste groep werken we vaak aan de keuken of de badkamers waarbij we de badkamervloer waterdicht maken. Dit doen we met speciale kit die lekkages voorkomt en veel langer mee gaat. Zo voorkomt u waterschade aan uw badkamer en krijgt u minder snel last van beschimmelde voegen.

Verschillende projecten waarbij we de badkamervloer waterdicht maken

We hebben al meer dan 20 jaar ervaring in voegafdichting en hebben daarbij al aan vele verschillende projecten mogen werken. We hebben namelijk een ruim aanbod aan soorten voegafdichtingen en we kunnen dus meer dan alleen uw badkamervloer waterdicht maken. Zo is het bij ons bijvoorbeeld ook mogelijk om luchtdichte voegafdichting te realiseren maar ook brandwerende. Daarnaast werken we ook aan brugvoegen en beloopbare voegen.

De badkamervloer waterdicht maken bij nieuwbouw of renovatie

Is er sprake van een nieuwbouwproject, dan is het vanzelfsprekend dat u de badkamervloer waterdicht laat maken. Het is ook verstandig om dit (opnieuw) te doen wanneer u wilt renoveren. Vaak heeft men te maken met een verouderde kit die verkleurd kan zijn, wat een teken van schimmelaantasting is. Doordat wij uitsluitend gebruik maken van de meest kwalitatieve materialen gaat onze kit veel langer mee. Wij werken namelijk samen met toonaangevende producenten van voegafdichtingsproducten zodat wij altijd voorzien zijn met de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen omtrent voegafdichting.

Laat u adviseren door onze medewerkers

Wij helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing. Neem contact op om antwoord te krijgen op eventuele vragen of om meteen een afspraak in te plannen.

Maak direct een afspraak! Contact