Beloopbare voegen

Bestand tegen duizenden voetstappen per dag

Afspraak maken Onze projecten
013 57 20 216

Beloopbare voegen in galerijen, balkons of parkeergarages vangen de natuurlijke werking van het materiaal op. Ze zijn bestand tegen zware belasting en voorkomen lekkage.

Beloopbare voegen voorkomen lekkages

Dilatatievoegen tussen (prefab) betonnen platen zoals gebruikt bij galerijen en balkons, moeten aan de bovenzijde waterdicht worden afgesloten. Als die afdichting niet goed is, kan het regenwater via consoles de woningen bereiken. Dat kan leiden tot lekkages en vochtproblemen. Bij Seal Force B.V. werken we al meer dan twintig jaar met beloopbare voegen. Die kennis en ervaring zetten we graag in om uw bouwproject tot een succes te maken.

Kitvoegen die tegen een stootje kunnen

Beloopbare vloervoegen worden over het algemeen zwaar belast. Ze moeten bestand zijn tegen duizenden voetstappen per dag, het gewicht van auto’s, rollende banden en scherpe materialen zoals naaldhakken. Ze vangen daarbij de thermische werking van de betonplaten op. We adviseren u graag bij de keuze van materiaal en regelen vervolgens alles voor u. Zo werken we bijvoorbeeld ook met speciale oliebestendige kit. Deze zorgt ervoor dat schadelijke (chemische) stoffen niet in de bodem kunnen komen.

Garantie en onderhoud

We staan voor de kwaliteit van ons werk en de voegafdichtingsproducten die we gebruiken. U krijgt standaard vijf jaar garantie op werk en materiaal als u ons ook inschakelt voor het onderhoud. Jaarlijks controleren we voor u de beloopbare voegen. Hierdoor kunt u problemen, zoals lekkage, scheuren etc. voor blijven. Het verlengen van de garantieperiode behoort ook tot de mogelijkheden.

Interesse in deze dienst? Maak vrijblijvend een afspraak! Afspraak maken
Gerelateerde projecten
Leyenhof te Helvoirt Project bekijken
Lourdeskade Project bekijken
Vloervoegen rondom zwembad te Oisterwijk Project bekijken