Bestaande tegelvloer waterdicht maken

Wij kunnen uw bestaande tegelvloer waterdicht maken om schade te voorkomen

Maak een afspraak Waterdicht bouwen
013 57 20 216

Laat uw bestaande tegelvloer waterdicht maken door Seal Force

Seal Force is een specialist op het gebied van flexibele voegafdichting. Met meer dan 20 jaar ervaring in voegafdichting is er geen beter bedrijf dat uw bestaande tegelvloer waterdicht kan maken. Bij ons kunt u altijd rekenen op kwaliteit, snelheid en professionaliteit. We werken namelijk uitsluitend met de beste gereedschappen, materialen en oplossingen. Daarnaast behalen we altijd onze deadlines door het goede voorbereidende werk dat we verrichten. Doe geen concessies en neem contact op met Seal Force om de mogelijkheden te bespreken.

Bestaande tegelvloer waterdicht maken met de nieuwste ontwikkelingen

Wij zijn een ISO 9001, ISO 14001 en VCA gecertificeerd bedrijf. Dit betekent dat u bij ons de garantie heeft dat we doen wat we uw beloven en dat dit op een verantwoorde manier gedaan wordt. Om dit waar te kunnen maken werken we samen met toonaangevende producenten van voegafdichtinsproducten. Zo blijven wij ook op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen wij altijd de meest efficiënte oplossing aanbieden. We bieden onze diensten aan zowel bedrijven als particulieren waarbij ieder project evenveel aandacht krijgt ongeacht de grootte.

Wij kunnen veel meer dan alleen uw bestaande tegelvloer waterdicht maken

Wij beschikken over verschillende soorten kits waardoor we voor alle soorten tegels een passende oplossing hebben. Zo kunnen wij niet alleen een waterdichte voegafdichting verzorgen maar ook luchtdicht of brandwerend. Daarnaast werken we niet alleen aan het interieur van uw woning of pand maar ook aan de buitenkant. Zo bieden wij ook brugvoegen, gevelvoegen en beloopbare voegen aan.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden

Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u direct een afspraak maken om uw bestaande tegelvloer waterdicht te maken. Neem dan contact op met onze medewerkers zodat zij u kunnen informeren.

Vraag naar ons vrijblijvend advies! Contact