Bestaande voegen waterdicht maken

Voorkom lekkages, laat uw bestaande voegen waterdicht maken!

Maak een afspraak Advies waterdicht bouwen
013 57 20 216

Waarom het belangrijk is om uw bestaande voegen waterdicht te maken

Heeft u te maken met wat oudere kitvoegen? Wacht dan niet tot er een lekkage ontstaat, maar laat uw bestaande voegen meteen waterdicht maken. Zo voorkomt u dat de voegen beschimmeld raken en lelijk worden. Wanneer u een professional inschakelt bent u verzekerd van een goed resultaat.

Als familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring in voegafdichting, zorgt Seal Force altijd voor een net en snel resultaat. De kosten worden vooraf bepaald dus u staat niet voor onaangename verassingen wanneer de klus eenmaal geklaard is.

Schakel ons in om uw bestaande voegen waterdicht te maken

U kunt ons inschakelen ongeacht de omvang van het project. Wij werken in Nederland en België voor particulieren, bouwbedrijven en grote aannemerscombinaties. Sommige van deze bedrijven helpen wij al decennialang met de kitafdichting. Deze bedrijven presenteren wij met trots als onze referenties. Zo is er bijvoorbeeld Van de Ven Bouw, een bedrijf waar we al meerdere projecten voor hebben gerealiseerd.

Hoe wij bestaande voegen waterdicht maken

Vanzelfsprekend wilt u vochtschade voorkomen. Het is dan ook van groot belang om uw badkamer, keuken of toilet te voorzien van nieuwe, voornamelijk goede, waterdichte kitvoegen. Bij Seal Force werken we met professioneel materiaal waardoor de kitvoegen aantoonbaar langer meegaan. Hierbij kunt u kiezen uit veel verschillende kleuren. Moet er gekit worden tussen twee verschillende materialen zoals bij doucheputjes, wastafels, drains en baden? Dat vormt voor ons geen probleem! Wij beschikken over een speciale kit die bekend staat om de uitstekende hechting.

Stel een vraag of maak meteen een afspraak

Wilt u meer weten over ons of onze diensten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Zij geven graag antwoord op al uw vragen. Samen bekijken we wat er allemaal mogelijk is en met onze ruime ervaring kunnen wij u op basis van de huidige situatie een onderbouwd advies geven.

Onze specialisten informeren u graag! Contact