Brugvoegen

Extra zekerheid bij zware belasting

Afspraak maken Onze projecten
013 57 20 216

Brugvoegen worden toegepast bij sterk werkende voegen. Bijvoorbeeld bij grote betonnen galerij- of balkonplaten met een te smalle voeg.

Toepassing van brugvoegen

Dilatatievoegen worden vaak zwaar belast. Als betonnen platen groot zijn en een hoge thermische werking hebben, is het nodig om een brugvoeg te plaatsen. De brugvoeg vangt de hoge werking van de platen op en zorgt voor een waterdichte afsluiting. Hierdoor worden vochtproblemen voorkomen. De brugvoeg wordt gemaakt van ijzersterk materiaal en is beschikbaar in verschillende kleuren, waardoor hij opgaat in de omgeving.

Plaatsen van brugvoegen

Het plaatsen van brugvoegen is een specialistisch werk. Bij Seal Force B.V. hebben we jarenlange ervaring. U kunt rekenen op een objectief en kundig advies. Bij industriële vloeren die vloeistofdicht moeten zijn voldoen we aan de speciale eisen die hieraan gesteld worden, bijvoorbeeld door oliebestendige kit te gebruiken. We werken graag nauw samen met u als opdrachtgever, zodat alles op de bouwplaats snel en efficiënt verloopt. Dit voorkomt vertraging van uw project.

Garantie en onderhoud

U krijgt standaard vijf jaar garantie op ons werk en het materiaal als u ook het onderhoud bij ons onderbrengt. Jaarlijks inspecteren we de aangelegde brugvoegen. Hierdoor kunt u grote problemen, zoals lekkage, scheuren etc. voor blijven. Verlenging van de garantieperiode behoort ook tot de mogelijkheden.

Brugvoegen nodig? Maak meteen een afspraak! afspraak maken
Gerelateerde projecten
De Barones Breda Project bekijken
ID Logistics Tilburg Project bekijken
Winkelcentrum Stevenbloem Leiden Project bekijken