Gevelvoegen

Voor duurzame en energiebesparende gevels

Afspraak maken Onze projecten
013 57 20 216

Gevelvoegen vangen de werking op van de verschillende materialen van een gebouw. Ze voorkomen scheuren, houden ongedierte buiten en zorgen voor een hoge water- en luchtdichtheid.

Het belang van dilatatievoegen en aansluitvoegen in gevels

Gevels hebben – zeker in ons klimaat – te maken met wisselende weersomstandigheden. Dit veroorzaakt krimp en rek van de verschillende materialen. Gevelvoegen vangen deze natuurlijke werking op. Bovendien zorgen ze voor een hoge water- en luchtdichtheid van de gevel en houden ze ongedierte buiten. Gevels die voorzien zijn van de juiste dilatatievoegen dragen hierdoor bij aan een energiezuinig en prettig binnenklimaat.

Gevels laten kitten

Seal Force B.V. werkt zowel in nieuwbouw als bij renovatie. We hebben ervaring in de woningbouw, utiliteit en industrie. Heeft u speciale eisen, zoals het toepassen van brandwerende materialen, dat is voor ons geen probleem. We regelen alles van A tot Z. We zorgen voor de juiste voorbehandeling: opruwen en aanbrengen van primer. Bij renovatie snijden we het oude kitwerk nauwkeurig weg. We brengen vervolgens netjes en vlot het nieuwe kitwerk aan. Dit kan het hele jaar door, uiteraard rekening houdend met de weersomstandigheden.

We gebruiken bij dilitatievoegen onder andere SikaHyflex®-250 Facade. In dit filmpje kunt u zien wat de voordelen van dit product zijn.

Garantie en onderhoud

We staan voor ons werk en de kwaliteit van de voegafdichtingsproducten die we gebruiken. We geven standaard vijf jaar garantie op ons werk en het materiaal als u ook het onderhoud bij ons onderbrengt. Jaarlijks inspecteren we de aangelegde gevelvoegen. Hierdoor kunt u problemen, zoals lekkage, scheuren etc. voorblijven.

Op zoek naar een vakman? Maak vrijblijvend een afspraak! contact
Gerelateerde projecten
Leyenhof te Helvoirt Project bekijken
De Noorderstreek te Tilburg Project bekijken
Alternate te Tholen Project bekijken