Betonafdichting

Beton duurzaam beschermen

Afspraak maken Onze projecten
013 72 00 823

Het afdichten van beton komt voor in allerlei vormen.

Waterdicht ‘voeg’manschap

Beton dient in veel gevallen waterdicht gemaakt te worden. Dit kan zijn tegen vochtintreding in de constructie, of tegen bescherming van de stalen wapening in het beton om zo betonrot tegen te gaan.

Duurzame bescherming

Liquid Rubber is het ideale product om beton duurzaam te beschermen. Of het nu gaat om het afdichten van volledige beton oppervlaktes zoals kelders en betondekken, of om detail aansluitingen of naden, Liquid Rubber heeft de perfecte oplossing. Liquid Rubber voorziet in een naadloze en flexibele afdichting met een blijvende flexibiliteit van 900%. Gezien Liquid Rubber volledig naadloos is, kent het geen zwakke plekken in de afdichting, ook niet op overgangen of details.

Toepassingen

Zo kan Liquid Rubber toegepast worden als afdichting op kelders, funderingen, maaiveld details, parkeerdekken, silo’s, opslagputten, mestputten, stortnaden, keerwanden, kalkzandsteen wanden, ytong blokken, gipsblokken, prefab elementen zandcement wanden/vloeren en nog vele andere toepassingen. Dit geldt voor nieuwe constructies maar ook als renovatieproduct. Liquid Rubber kan zeer eenvoudig (haar)scheuren in beton repareren. En gezien de blijvende flexibiliteit ook de werking van de scheuren duurzaam opvangen.

Wilt u meer weten over betonafdichting? Bel of mail ons gerust. Afspraak maken
Gerelateerde projecten
Binnenkort beschikbaar...