Luchtdicht bouwen kalkzandsteen

Met een luchtdichte afwerking verbetert u de energiezuinigheid

Kom in contact Luchtdicht bouwen
013 57 20 216

Waarom luchtdicht bouwen met kalkzandsteen?

De luchtdichtheid van een woning of pand heeft een grote invloed op het energieverbruik. De overheid wil dan ook dat luchtdicht bouwen met kalkzandsteen wordt gestimuleerd. Dit wil men bereiken met het Bouwbesluit. Hierin staan de luchtdichtheidseisen van een woning of pand. Deze zijn bedoeld om ongewenst warmteverlies te voorkomen. Daarnaast geeft de Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) de mate van energiezuinigheid aan. Om aan alle eisen te voldoen en een zo hoog mogelijke classificatie te krijgen binnen het EPC is het van belang dat er kwalitatieve materialen worden gebruikt en dat deze op professionele wijze worden aangebracht. Met Seal Force weet u zeker dat u aan deze eisen zult voldoen.

Onze wijze van luchtdicht bouwen met kalkzandsteen

Wij werken uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen en gereedschappen. Onze vakmannen zorgen er voor dat uw pand aan alle eisen zal voldoen. Wij gaan niet weg voordat de klus geheel volgens afspraak is afgerond. Naast het luchtdicht bouwen van kalkzandsteen voegen werken wij ook aan badkamer-, gevel-, beloopbare- en brandwerende voegen. Voor iedere soort voegen hebben wij een specifiek materiaal waarmee we werken. Hierdoor is de levensduur van de voeg veel langer en zal het minder snel beschadigd raken.

Vragen over luchtdicht bouwen met kalkzandsteen?

Het luchtdicht bouwen met kalkzandsteen is een zaak die vakkundig uitgevoerd dient te worden. Seal Force beschikt over zeer ervaren vakmensen die aan verschillende projecten hebben gewerkt voor zowel grote aannemers als particulieren. Wij bieden iedere klant de aandacht die hij verdient, of het nu gaat om een groot magazijn of een ééngezinswoning. Heeft u interesse in een van onze diensten? Kom dan in contact met onze specialisten. Zij beantwoorden graag al uw vragen en kunnen een afspraak voor u inplannen als u hier behoefte aan heeft.

Vraag het aan een van onze specialisten! Contact