Luchtdicht bouwen

Kies voor energiezuinige voegafdichting

Kom in contact Luchtdicht bouwen
013 57 20 216

Het belang van luchtdicht bouwen

Duurzaamheid en energiezuinig bouwen word steeds belangrijker in Nederland. De overheid speelt hierbij een grote rol. Zo zijn de regels voor het luchtdicht bouwen van woningen en utiliteitsgebouwen aangescherpt. De nieuwe eisen moeten er toe leiden dat iedereen zuiniger om kan gaan met het energieverbruik. Daarnaast moet de Energieprestatiecoëfficiënt (EPC) er toe leiden dat er verdere verbeteringen worden gedaan omtrent luchtdicht bouwen. Daarom is het van groot belang dat er gebruik wordt gemaakt van kwalitatief materiaal. Bij Seal Force kunt u er op rekenen dat er uitsluiten met de beste materialen en gereedschappen wordt gewerkt. Onze experts vertrekken pas wanneer de klus geheel volgens afspraak is afgerond!

Mogelijkheden van luchtdicht bouwen

Met onze materialen bent u verzekerd van een perfecte afwerking. Bij het luchtdicht bouwen bieden wij de volgende mogelijkheden aan:

  • Butylband
  • EPDM folie
  • Coating

Iedere mogelijkheid heeft zijn eigen voor- en nadelen. Wilt u weten welk materiaal het beste te gebruiken is bij uw project? Neem dan contact op met een van onze specialisten. Zij zullen u uitleggen waarvoor elk materiaal wordt ingezet. Onze vakmannen zullen het vervolgens voor u aanbrengen zodat u verzekerd bent van een mooi resultaat.

Advies nodig voor luchtdicht bouwen?

Onze ervaren specialisten weten voor iedere situatie een passende oplossing te vinden. Seal Force werkt aan verschillende projecten voor zowel grote aannemers als particulieren. Daarnaast bieden wij ook andere diensten aan naast het luchtdicht bouwen. We werken namelijk ook aan badkamer-, beloopbare-, brug- en gevelvoegen. Heeft u nog vragen of wilt u meteen een afspraak inplannen, neem dan contact op met ons.

Vraag het aan een van onze specialisten! Contact