Over ons

Onze kernwaarden: kwaliteit, snelheid en professionaliteit

013 57 20 216

Seal Force B.V. is specialist in flexibele voegafdichting. Voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. We zijn werkzaam in de woningbouw, utiliteit en industrie. Of het nu gaat om gevelvoegen, beloopbare voegen, brugvoegen of badkamer/keukenvoegen: we pakken ieder project grondig, snel, netjes en vakkundig aan.

Onze klanten

Onze klanten zijn te vinden in heel Nederland en België. We werken voor particulieren, bouwbedrijven en grote aannemerscombinaties. We streven altijd naar langdurige partnerships. Voor sommige klanten werken we al decennia lang. Een bewijs dat we goed werk leveren.

Bedrijf in voegafdichting

Ruim 25 jaar geleden is Seal Force B.V. gestart.
Al vanaf dag één draait het om kwaliteit, snelheid en professionaliteit.

  • Kwaliteit: Bij Seal Force B.V. werken we uitsluitend met de beste gereedschappen, materialen en oplossingen: hoogwaardige voegafdichting van Sika.
  •  Snelheid: Korte lijnen en een no-nonsense aanpak. We kennen ieder project, weten wat er gevraagd wordt en zorgen voor een goede voorbereiding. Zo halen we de gestelde deadlines zonder problemen.
  •  Professionaliteit: We werken met een team enthousiaste mensen die we gedeeltelijk zelf opleiden. Zo weten we zeker dat we altijd de kwaliteit leveren die we beloven. Want afspraak is afspraak.


Seal Force B.V. is ISO 9001, ISO 14001 en VCA gecertificeerd. We werken nauw samen met toonaangevende producenten van voegafdichtingsproducten. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kiezen we de meest passende oplossing voor uw project.

 

 

Interesse in onze diensten? Maak vrijblijvend een afspraak! Afspraak maken