Kitwerk op hoog niveau Afspraak is afspraak! Onze diensten Onze projecten
013 57 20 216

Waterdicht ‘voeg’manschap

Glad en strak kitwerk is de finishing touch van ieder bouwproject. De juiste voegafdichting draagt bij aan een duurzame, schone en energiezuinige leef-en werkomgeving. Of het nu gaat om een enkele badkamer of een compleet kantorencomplex: Seal Force B.V. zorgt voor de beste waterdichte, luchtdichte en/of brandwerende voegafdichtingen.

  • Vakkundig afkitten

    Het kitten van voegen, verbindingen, gevels, beton en/of natuursteen vraagt om vakmanschap, goed materiaal en specialistische kennis. Met meer dan twintig jaar ervaring en een goed opgeleid team van enthousiaste mensen, heeft Seal Force B.V. alles in huis om ieder project te laten slagen.

  • Afspraak is afspraak

    Het nakomen van afspraken en het halen van deadlines is voor ons de normaalste zaak van de wereld. We werken samen met de verschillende partijen die bij de bouw betrokken zijn. Een strakke planning en goede werkvoorbereiding zijn hierbij cruciaal. Omdat we alles graag in één keer goed willen doen, leiden we onze vakmensen zelf op en kiezen we voor de beste producten en materialen. Zo garanderen we kwaliteit. Kleinschalig of omvangrijk... Geen uitdaging is ons te groot!

Contactgegevens

Heraclesstraat 24
5048 CG, Tilburg

013 57 20 216 info@sealforce.nl

Referenties

We werken voor particulieren, bouwbedrijven en grote aannemerscombinaties

Onze referenties

Ons werk

Kitwerk voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud

Onze projecten