Tegels waterdicht maken

Voor het kitten van al uw tegels

Maak een afspraak Waterdicht bouwen
013 57 20 216

Hoe wij uw tegels waterdicht maken

Op zoek naar een partij die uw tegels waterdicht kan maken? Bij Sealforce zijn we gespecialiseerd in flexibele voegafdichting. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud, wij gaan bij ieder project vakkundig te werk. Onze klanten komen uit Nederland en België en met sommigen werken wij al decennia lang samen. Een bewijs dat we streven naar een zo goed als mogelijke afwerking. Wij zijn ruim 20 jaar geleden begonnen als familiebedrijf in voegafdichting. Met al onze ervaring kunt u bij ons rekenen op kwaliteit, snelheid en professionaliteit.

Tegels waterdicht maken is onze expertise

 Voor zowel particulieren als bedrijven bieden wij verschillende diensten aan. Deze kunnen bestaan uit badkamers, beloopbare voegen, brugvoegen, gevelvoegen, luchtdicht en brandwerend. Uw tegels waterdicht maken is van groot belang wanneer het gaat om badkamers, keukens of toiletten. Daarom maken wij gebruik van een speciale kit waardoor het een schimmelwerende werking krijgt en het makkelijk te reinigen is. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een mooie gladde en strakke afwerking van het sanitair.

Wij kunnen als geen ander tegels waterdicht maken

Wij worden vaak ingezet door verschillende aannemers voor de voegafdichting. Wij hebben hierbij met trots gewerkt aan vele projecten zoals De Noorderstreek te Tilburg. Dit project bestond uit 76 huurwoningen en 170 koopwoningen waar wij de voegafdichting voor hebben uitgevoerd. Een groot project dus wat met veel precisie is afgerond. Ook deze woningen zijn nu allemaal voorzien van een duurzame en fraaie kit voeg. Hierdoor zijn ze goed beschermd tegen schimmel en lekkage.

Laat vandaag nog uw tegels waterdicht maken

Wordt het hoog tijd voor renovatie of onderhoud, of heeft u misschien plannen voor nieuwbouw. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Wilt u meer weten over ons of onze werkzaamheden? Neem dan contact op met één van onze medewerkers of laat een terugbelverzoek achter, dan bellen we u zo snel mogelijk terug.

Maak meteen een afspraak! contact