Tegelvloer waterdicht maken

Maak uw tegelvloer waterdicht om schade te voorkomen

Maak een afspraak Waterdicht bouwen
013 57 20 216

Hoe wij uw tegelvloer waterdicht maken

Is u nieuwe badkamer of keuken net af nadat u er veel tijd en moeite in hebt gestoken maar moeten de kitranden nog gedaan worden? Bij Seal Force bent u verzekerd van een professionele afwerking. Een tegelvloer waterdicht maken is voor ons een zorgvuldige taak. Wanneer het resultaat niet naar behoren is valt de rest van de badkamer of keuken ook in het water. In het ergste geval kan dit tot onomkeerbare schade leiden.

Schimmel bestrijden door uw tegelvloer waterdicht te maken

Wanneer u te maken krijgt met beschimmelde kitvoegen kan het zo zijn dat uw tegelvloer zijn waterdichte werking verliest. Voorkom lekkages en laat uw tegelvloer waterdicht maken door ons de kitvoegen te laten vernieuwen. Wij verwijderen de oude kitvoegen en brengen dezelfde dag nog nieuwe kitvoegen aan.

Wij kunnen uw tegelvloer waterdicht maken en nog veel meer

Naast het realiseren van een waterdichte tegelvloer leveren wij ook andere diensten zoals het maken van belloopbare voegen, brugvoegen, gevelvoegen en brandwerend bouwen. Hierbij zijn we werkzaam in de nieuwbouw, utiliteitsbouw en industrie. Ieder project wordt grondig, snel, netjes en vakkundig uitgevoerd ongeacht de grootte van het project. Of het nu gaat om een bedrijf of een particulier, iedereen krijgt de gewenste hoeveelheid aandacht.

Laat uw tegelvloer waterdicht maken door een professional

Nog niet overtuigd van onze expertise? Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door in een vrijblijvend gesprek. Wanneer u besluit de samenwerking aan te gaan worden de kosten vooraf bepaald. Zo staat u niet voor vervelende verassingen wanneer de opdracht eenmaal afgerond is. Neem contact op met onze medewerkers en laat u verder informeren over onze voordelen.

Laat u informeren door onze medewerkers! Contact