Waterdichte afdichting

Voorkom waterschade met onze waterdichte afdichting

Waterdichte afdichting Maak een afspraak
013 57 20 216

Wij zorgen voor een waterdichte afdichting

Bij Seal Force B.V. werken we uitsluitend met de meest kwalitatieve materialen. Als specialist op het gebied van flexibele voegafdichting zorgen wij altijd voor een grondig, snel en net resultaat. Wij gaan vakkundig te werk en kunnen u verzekeren van een waterdichte afdichting. Daarnaast bieden we ook andere diensten aan. Zo werken wij ook met brandwerende of luchtdichte kit en zijn wij ook in staat om beloopbare voegen, brugvoegen of gevelvoegen te maken. Dit doen wij voor zowel particulieren als bedrijven.

Waarom waterdichte afdichting zo belangrijk is

Vochtschade in uw keuken, badkamer of toilet, u moet er niet aan denken. Bij Sealforce maken we gebruik van een speciale kit die voor een waterdichte afdichting zorgt. Een verouderde kitvoeg kan ook voor veel problemen zorgen. Schimmel en beschadigingen kunnen voor komen als de kitvoeg niet op tijd wordt vervangen. In het ergste geval kunnen er lekkages ontstaan, met alle gevolgen van dien. Wacht dus niet tot alle problemen zich opstapelen en neem contact op met ons.

Veel ervaring in waterdichte afdichting

Wij zijn al ruim twintig jaar actief in voegafdichting waarbij het al vanaf dag één draait om kwaliteit, snelheid en professionaliteit. Doordat we deze kwaliteiten ten alle tijden hebben gewaarborgd beschikken we nu over een ruim netwerk aan partners die tot onze referenties behoren. Samen met de verschillende aannemers en bouwbedrijven hebben we vele grote projecten opgeleverd. Natuurlijk werken we ook voor kleinere klanten. Zo hebben wij bijvoorbeeld gewerkt aan de vloervoegen rondom een zwembad in Oisterwijk.

Laat uw informeren over waterdichte afdichting

Bent u momenteel bezig met uw eigen bouwproject of verwacht u dit in de nabije toekomst te doen. Neem dan contact op met onze medewerkers, zij bespreken graag alle mogelijkheden met u. Mocht u vragen hebben over ons of onze diensten dan horen wij graag van u.

Kom met ons in contact! contact